Sign in AFSLUITEN
Create an Account
Winkelmand AFSLUITEN

Welkom op de website van De Koffieplantage!
dé specialist in koffie, thee, koffiemachines, onderhoudsproducten en meer…

De Koffieplantage aan Pleinweg 8 in Heerenveen is dé specialist in koffie, thee, koffiemachines, onderhoudsproducten en meer… zoals accessoires, servies, chocolade en cadeaus. Wij zijn geautoriseerd dealer van het betrouwbare Zwitserse merk JURA espressomachines en verkopen ook andere bekende topmerken. Wij zijn jouw koffie- en theepartner voor zowel zakelijk- als privégebruik. 

Eigenaar Robert de Ridder: “Sinds mijn jeugd ben ik gepassioneerd geraakt door koffie en ik weet nog goed dat ik vijfentwintig jaar geleden mijn eerste espressomachine kocht. Toen ik in 2011, samen met mijn vrouw en zoon, onze dochter in Ethiopië mocht ophalen en een koffieboom naast haar hutje zag staan, wist ik het zeker. Dit kan geen toeval zijn, ik ga mijn eigen koffie- en thee speciaalzaak beginnen! Mijn passie voor koffie en thee en alles wat daaraan gerelateerd is wil ik graag delen met anderen, waardoor ik vele mensen dagelijks op verschillende momenten wil laten meegenieten van overheerlijke en prachtige producten van topkwaliteit.”

En Robert vervolgt zijn verhaal met trots: “En zo is het ook gegaan. De Koffieplantage is sinds 2011 een sfeervolle winkel waar de klant zich thuis voelt, met een vriendelijk en betrokken team, dat de eigen kennis en passie graag met mensen deelt. Wij geloven in een persoonlijke benadering en luisteren graag naar ieders wensen. Onze kernwoorden zijn: passie, persoonlijke service, betrokkenheid, vertrouwen, vakkennis en vooral het zelf genieten van koffie, thee en aanverwante producten!”

Het assortiment van De Koffieplantage:

Koffie- en espressomachines:
Nederlanders drinken traditioneel veel koffie en wij merken dat steeds meer mensen op verschillende manieren koffie zetten. Onze volautomaten van Jura, Nivona, Melitta en Illy zijn hierbij erg gewild, evenals de pistonmachines van Ascaso en Quick Mill en filtermachines van Moccamaster. Daarnaast vinden onze klanten het ook steeds leuker om koffie te zetten met een Bialetti potje of een Handpresso. Voor een goed behoud van espressomachines realiseren we ons hoe belangrijk onderhoudsproducten en een snelle en betrouwbare reparatie zijn, waarvoor je ook bij ons terecht kunt.

Koffie:
Hoe drink jij je koffie? Voor de koffieliefhebbers kunnen wij onze 30 soorten koffiebonen op verschillende standen vers voor je malen, zodat het geschikt is voor verschillende zetmethodes (snelfilter, espresso, cafétiere, percolator). Onze huisbrander Mocca d’Or brandt de koffiebonen middels de ‘slow roast’ methode, waardoor de smaak meer in de koffieboon blijft en dat proef je! Ook kun je bij ons terecht voor cups/pads, koffie accessoires, koffiepakketten en koffie abonnementen, die je zelf op maat kunt samenstellen.

Thee:
En hoe drink jij je thee? Theeliefhebbers merken dat thee ‘booming’ is! In 2011 begonnen wij met 50 soorten losse thee en inmiddels hebben we 250 soorten, dus voor ieder wat wils! We hebben groene-, witte-, zwarte-, kruiden-, vruchten-, rooibos- en biologische-fairtrade thee. En ook kun je bij ons terecht voor theeaccessoires, theespecials, theepakketten en thee abonnementen, die je zelf op maat kunt samenstellen.

En meer:
Klanten vinden het leuk om cadeaus te geven of te krijgen van De Koffieplantage voor verschillende gelegenheden. Je kunt bij ons Cadeaubonnen kopen en zelf speciale en bijzondere cadeaupakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten samenstellen, zowel voor privé- als zakelijk gebruik.

Scroll To Top Sidebar
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.